Yhdeksän mitalia Finlandia -maratonilta!

Kaunis ja tuulinen syksyinen Jyväskylä ja rantaraitti. Jälleen kerran himalaiset kokoontuivat muiden nylkyttäjien kanssa lähtöviivalle. Turvallisuussyistä lähtöjä oli porrastettu siten, että ensimmäisessä lähtöryhmässä ryntäsivät matkan Suomen Aikuisurheiluliiton SAULin kilpailijat. Tämän jälkeen lähtivät Finlandia-maratonin juoksijat. Hippoksen maratonkerho on SAULin jäsenyhdistys ja voimme kisailla mitaleista järjestön kilpailuissa.

Ja olihan se jännää: Alittaako Harri Hokkanen kolmen tunnin rajan, miten naisjoukkueemme menestyy tällä kertaa. Naisten sarjoissa mitaliodotukset olivat aikaisempien menestysten myötä korkealla.

Ja kyllä nyt tuli kaikkien aikojen menestys. Kultaa saivat Kirsti Hietaoja N30, Anne Kiljunen N40 ja Sirpa Ropponen N60. Lisäksi Sirpa Hukari sijoittui pronssille N45-sarjassa. Harrin ennätys alkaa lukemin 2:55 ja kauden neljäs SAUL SM-mitali. Hopeaa tällä kertaa.

Viesteissä mitaleja tuli lisää

N30 sarjassa kultaa Anne Kiljunen, Kirsti Hietaoja ja Sirpa Hukari

M35- sarjan miehet saivat hopeaa: Tuomo Saloranta, Timo Halme ja Rami Sipilä

Lisäksi M50 -sarjan miehet toivat hopeaa SM-viestistä. Mitalisteja ovat Harri Hokkanen, Jyri Tiusanen ja Arto Pasanen. Joukkue oli kolmas kaikista joukkuekisaan osallistuneista.

SAUL SM-MARATON TULOKSET

TULOSSIVULLE

Kaikkien näiden lisäksi omia ennätyksiä tuli useammalle juoksijalle! Kaisa Honkaniemi paransi tunnilla aikaansa ja nyt ennätys on 4:19, Jani Maukosen ennätys on nyt 3:44, Harri 2:55, Anne Kiljunen 3:12,..

Täytyy vielä mainita Eki Laitilan kulta M65 -sarjassa ja Eki on entisiä HiMan juoksijoita.

Puolimaratonilla maratonkerhon kultaputkea jatkoi M65 -sarjassa Raimo Rutanen.