SAUL SM 2020 Harjun stadion – valokuvia

Harmaa syyskuinen Harju ja veteraatien SM-kisat. Hippoksen maratonkerhosta tänään olivat radalla Mika Hyppönen 800 metrillä, Harri Hokkanen 5000 metrillä ja Kirsti Hietaoja 5000 metrillä. Maratoonarille ratamatkat tuovat vaihtelua ja varsinkin piikkareilla juoksu on mukavaa ja kevyttä.

Mika juoksi M50 -sarjassa kelpo ajan 800 metrillä eli 2.39,22 ja huomenna on vuorossa 1500 metriä. TULOKSET

Harri jatkoi mitalisarjaansa ja sai hopeaa 5000 metrillä tiukan kisan jälkeen. Loppuaika on oma ennätys 17.48. Matti Lehtonen oli tällä kertaa parempi, vaikka vielä 4000 metrin kohdalla Harrin kiri näytti purevan. Samassa joukossa juoksivat ikäsarjojen supertähdet Seppo Kykkänen ja Jukka Kauppila. Jari Hakola oli koko lähdön selvästi nopein juoksija. TULOKSET