Jäseninfo

Kaipaatko uusia virikkeitä juoksulenkeille? Haluatko vaihtelua yksin puurtamiseen?

Hippoksen Maratonkerho ry on lenkkeilijöiden, juoksijoiden ja maratoonareiden yhdistys. Yhdistys on perustettu Jyväskylässä vuonna 2006. Kaikenkuntoiset lenkkeilijät ja juoksijat ovat tervetulleita seuran toimintaan. Seuran aktiivijäsenet opastavat mielellään aktiiviseen kuntoliikuntaan.

Yhteislenkit sunnuntaisin klo 10

Sunnuntaisin klo 10 pitkä pk-lenkki (n. 2-3 tuntia). Lähtöpaikka Hipposhallin ovelta, Rautpohjankadun puolelta (vastapäätä Valmet).

Kesäaikaan keskiviikon vaihtuvateemaiset lenkit. Talviaikaan hallitreenejä Hipposhallissa. Seuraa nettisivua tarkemmista tiedoista!

Jos olet vähemmän lenkkeillyt tai kuntoutumassa, pyydä aina hiljaisempaa kilometrivauhtia. Ketään ei jätetä juoksemaan yksin.

Yhteislenkeille on vapaa pääsy kenelle tahansa, joka kaipaa juoksuseuraa.

Liity jäseneksi

Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu. Tilinumero (IBAN) KSOP FI58 5035 0420 0251 22. Vuoden 2024 jäsenmaksu on 25 euroa. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Maksaessa ilmoita nimesi, syntymävuotesi, katuosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Liittyessäsi lähetä myös sähköposti osoitteeseen amkiljunen[at]luukku.com (puheenjohtaja Anne Kiljunen).

Jäsenedut

  • Kontakteja samalla tavalla hassahtaneisiin kuin itsekin olet. Yhteislenkeillä ja saunailloissa tutustut uusiin juoksijoihin.
  • Hippoksen Maratonkerho on Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) jäsenseura.
  • Hippoksen Maratonkerho on Suomen Urheiluliiton (SUL) ja Keski-Suomen Yleisurheilun jäsenseura.
  • Hippoksen Maratonkerho on  Suomen Triathlonliiton jäsenseura.
  • Liikunta- ja hyvinvointikeskus Buugi Killerillä tarjoaa 10 % alennuksen kerhon jäsenille kuntosali- ja ryhmäliikuntakorteista.
  • Tähtirakenne on yhteistyökumppanimme uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen alalla. Vastaavan mestarin palvelut kokeneelta maratoonarilta. Tero Mähönen, tero.mahonen[at]tahtirakenne.fi
  • Yhteismatkoja kannustavassa seurassa. Esimerkiksi vuosittain teemme matkan ulkomaan maratonille.  Matkat lähialueille mahdollistavat toivottavasti mahdollisimman monelle osallistumisen. Suosimme kimppakyytejä.
  • Ajan tasalla olevat nettisivut palvelevat kerholaisia. Mainostilaa myydään.
  • Valmentautumis- ja valmistautumisvinkkejä kokeneemmilta.
  • Voit hankkia seuran logoilla ja väreillä varustetun juoksuasun.

Muu toiminta

Yhdistys järjestää matkoja juoksutapahtumiin sekä yhteisiä illanviettoja. Mahdollisuuksien mukaan yhdessä kokeillaan muitakin lajeja, jotta harjoittelu säilyisi monipuolisena ja mielenkiintoisena.