Finlandia ja SAUL-SM -maraton 2020 – valokuvia

Jälkipelit on jo osittain pelattu ja on aika tarkistaa valokuvista, ketä juoksi eilisen täysmatkan reitillä. Eilen juoksuja puitiin syyskokouksessa ja saunaillassa Letkutiellä. Paljon oli tyytyväisiä ennätysten tekijöitä. Seuraava SAUL-SM -kisa on Kurikassa pikapuoliin ja kymmenkunta juoksijaa lähtee tavoittelemaan sijoituksia.

Hippoksen maratonkerhosta reitillä olivat myös työntantajansa väreissä
Kimmo Heljäsvuo ajalla 3:38,26 M40 -sarjassa
Juuso Repo 4:45,04
Muitakin on voinut reitillä kerhostamme olla muulla seuratunnuksellä.

Mahtavaa oli kuvata juoksijoita! Linkin takaa vajaa 400 kuvaa täysmatkalta ja muutama puolikkaan juoksijakin mukana sarjan loppupäässä.
Kuvauspaikkoina lähdön jälkeen : Jyväsjärvi 1. Kuokkalan sillan juottopiste Kuokkalan puolella, 2. Mattilanniemen ranta, 3. Ylistönmäen portaat, 4. Satama-alueen ramppi, 5. Lutakon lähtö ja maalipaikka

VALOKUVAT Finlandia- SAUL SM-maraton 2020

Seuraan otetaan mielellään uusia jäseniä. Seura on pärjännyt viestikisoissa mukavasti, joten täydennykset kaiken tasoisista juoksijoita ovat tervetulleita.

Valokuvat Pertti Pernu, Hippoksen maratonkerho

Timo Halme teki uudessa seurassa heti selvää jälkeä eli M45 sarjan 5. ajalla 3:10
Sirpa Hukari pitkästä aikaa reitillä. Sirpalla lienee seuraennätys maratonien määrässä eli juoksuja on kymmeniä ja palkintojakin runsaasti. Tämä juoksu toi SAUL SM-pronssia N45-sarjassa