Saul SM-maastot 4.5.2024 Kotka

Tulospoimintoja:

On tullut menestystä ja yhteensä kaksi sarjavoittoa, kaksi viestimitalia ja kolme muuta mitalia. Onnittelut!

M65 Hannu Rintala hopeaa ja vain 23 sekuntia Jukka Kauppilasta. Kova tulos, koska taakse jäi mm. veteraanisarjoja vuosikymmenet hallinnut Seppo Kykkänen.

N60 Sirpa Ropponen kolmanneksi 4,0 km reitillä.

M55 Harri Hokkanen kolmas ja vain 19 sekuntia Tommi Viitasaaresta. Matka 6 km.

N45 Susanne Roos oli 6. ja matka 6.0 km

M45 Hannu Kahila 15. ja Tuomo Saloranta 19.

N35 Heli Sampolahti-Hänninen voitti sarjan ja Kirsti Hietaoja oli 11. ja matka 6 km.

M35 Heikki Hakkarainen voitti reippaalla erolla ja aika 20:54 6.0 kilometerillä.

Lisäksi viestimitaleja on sekä naisten että miesten joukkuelle.

Kuvia ovat ottaneet: Susanne Roos, Hannu Kahila ja Heli Sampolahti-Hänninen. Kiitos kuvaajille

Sitä ihmettelen, että Pudasjärven Urheilijat on koonnut ison joukon nimekkäitä juoksijoita talliinsa. Ehkäpä joku kertoo, mikä meininki Kurenalla? (=Pudasjärven toinen nimi entivanhaan).