European Master Athletics -kisat Jyväskylässä 2027

Jyväskylä ja Jyväskylän Kenttäurheilijat ovat saaneet järjestettäväkseen European Master Athleticsin (EMA) veteraanikisat vuodelle 2027. Sehän oli ihan justiinsa, kun täällä järjestettiin WMA -kisat huhtikuussa 2012. Tai meneekö aika vaan niin nopeasti veteraanisarjoissa.

Hieno uutinen kertakaikkiaan, joten nyt vaan treenaamaan kotikisoihin. Nyt ehtiin hyvin aloittaa uuden lajinkin: niitähän riittävää, vauhditon pituus, vauhditon kuula, vauhditon maraton:)

Vuoden 2012 WMA -kisoissa nähtiin lumen keskellä juoksijoita Etelä-Amerikkaa myöten. Kisat ovat jääneet erityisesti mieleen siitä, että kevät oli jo pitkälle, kunnes satoi hurjasti lunta. Jos moukari meni sektorista, hälytettiin paikalle etsintäpartio kaivamaan väline lumihangesta.

Hippoksen maratonkerhosta oli edustava joukko naistensarjoissa sekä miestensarjoissa vuoden 2012 kisoissa.

Onnittelut JKUlle ja Jyväskylän kaupungin tapahtumatuotannolle.