Pentin Pinkaisu 2021

Pentti Virmalaisen mukaan nimettu Pentin Pinkaisu oli tänä vuonna syksyisenä tapahtumana. Normaalisti Pinkaisu osuu pääsiäisen tienoille Pentin syntymäpäivien aikoihin. Monet kerrrat on tultu kauempaakin tähän innostavaan tapahtumaan. Niin tänäänkin.

Kansikuvassa Harri Lamminsivu ja todennäköisesti Kainuun Hiihtoseuran Anne Kyllönen. Kuva Jani Maukonen.

TULOKSET

Miesten sarjassa mentiin lujaa, sillä Alajärven Ankkureiden Antti Ihamäki reipasteli hiukan yli 32 minuuttiin kympin. Naisten sarjassa Anne Kyllönen hiukan alle 40 minuuttiin. Reitillä on lukuisia mäkiä, joten tätä juoksua ei voi verrata ratajuoksuun.

Hippoksen maratonkerhosta oli jälleen joukko juoksijoita vain viikkoa ennen Helsingin yhteismatkaa. Sarjavoittoihin Anitta Kirvesniemi N60 ja Hannu Rintala M60 sarjoissa. Harri Lamminsivu alle 40 minuutin ja hän oli sarjan M40 kakkonen. Kirsti Hietaoja sijottui kolmanneksi naisten yleisessä sarjassa.

Tiukan sekuntitaiston kävivät Arto Pasanen ja Tero Mähönen miesten kympillä. Varmaan hengästytti! Seuraavat kuvat Jani Maukonen.