Syysretki Pukinmäkeen 24.10. Helsinki Springmarathon

Teemme kauden päätteeksi syysretken maamme pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Pukinmäkeen! Pyrimme saamaan reissuun bussilastillisen väkeä ja seura osallistuu matkakustannuksiin. Ajankohta on sattumalta 24.10. eli samalla voi juosta maratonin, puolimaratonin tai kympin, mikäli pelkkä bussimatkan tunnelma, Pukinmäen ostarin palvelut ja muiden kannustaminen ei riitä. Tapahtuman yhteydessä juostaan myös SAUL SM-puolimaraton eli toivottavasti saadaan paljon joukkueita kasaan.

Ilmoittautuminen SAUL SM-puolimaratonille viimeistään torstaina 14.10.

Lisätietoja Helsinki Spring Marathonista TÄÄLTÄ.

Lähtijöille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä. Mikäli olet kiinnostunut reissusta, ilmoittaudu Kimmo Kaariolle.

Tervetuloa ryhmämatkalle Pukinmäkeen!