Helsinki Running Day 2020 -tuloksia

Klikkaa artikkelikuvaa, jotta näet kuvan kokonaisuudessaan.

Tuulinen, puolipilvinen, mutta lämmin lokakuun päivä Helsingissä houkutteli juoksijat legendaariselle reitille. Tuuli oli Vanhankaupungilahden lintutorneissa todella navakkaa iltapäivällä, joten tuuli on todennäköisesti haitannut eniten pitkämatkalaisia.

Kaikista kokenein Helsingin maratoonari seurassamme on Pertti Ahonen, jonka Helsingin käynnit lasketaan jo kymmenissä. Tänäkin vuonna hän osallistui ja aika 5.23 sarjassa M55.

Viime vuonna kerhosta kolme juoksijaa teki tuplat eli ensin puolimaraton ja kohta perään täysmatka. Tänä vuonna tuplat tekivät Anne Kiljujen ja Paulina Nyman-Koskinen. Naisten sarjan voitti viimevuotiseen tapaan Anne Kiljunen ja ajat 1.34 ja 3.31 herättävät kunnioitusta.

Onnea kaikille osallistuneille. Ensi vuoden tapahtumaan on jo useampi ennakkoilmoittautuja. Toivottavasti juoksu palaa toukokuulle ja korona ei enää rasita järjestelyjä vuonna 2021.