Kerholaiset SAUL SM-maastojuoksuissa Kurikassa

Maastojuoksussa juostiin napakoita matkoja tänään Kurikassa ja tarvittiin sekä vauhtikestävyyttä että nopeutta.

Hippoksen maratonkerhosta oli kymmenkunta osallistujaa henkilökohtaisilla matkoilla sekä viesteissä. Kansikuvaan ryhmittynyt joukkue näki myös Juha Miedon patsaan paljastustilaisuuden. Patsas pilkottaa kansikuvassa taustalla.

Juha Mieto sai patsaansa paljastustilaisuudessa ja YLEn haastattelussa: ”Kateus pitää ansaita”

Hannu Rintala aloitti ensimmäisenä M60 -sarjassa ja Hannun tavoitteet tuntien neljäs sija saattaa olla pieni miinus hänen mielessään, mutta meidän muiden mielestä aivan loistava saavutus ja vauhti on jo. Vastassa oli aivan Euroopan huippuja, joten hieno juoksu. TULOKSIA

Etualalla Jukka Kauppila ja heti perässä Hannu Rintala

Tämän jälkeen naiset kävivät ottamassa kaksi mitalia: Tarja Masalin voitti N35-sarjan ja N35 -joukkuekisan voitto Tarjalle, Anne Kiljuselle ja Susanne Roosille (ks. oma juttu). TULOKSIA

Anne Kiljunen, Susanne Roos ja Tarja Masalin joukkuekultaa N35

Miesten M50-sarjassa Harri Hokkanen haki jo viidettä tai kuudetta SAUL-mitalia tälle vuodelle ja viestistä se tulikin. Henkilökohtaisella matkalla pronssi jäi noin kymmenen sekunnin päähän ja sijoitus oli kuudes. Tero Mähönen ja Mika Hyppönen täydensivät joukkueen ja pojilla hopeaa M50 sarjasta. TULOKSIA

Harri Hokkanen M50 (kolmas oikealta)
Tero Mähönen kolmantena tässä joukossa
Mika Hyppönen vasemmalla M50
M50 -sarjan hopeajoukkue Harri Hokkanen, Tero Mähönen ja Mika Hyppönen

Alle viiskymppisten sarjasa Kimmo Kaario, Mika Rautiainen ja Tuomo Saloranta ottivat hopeaa M40 -sarjan viestissä.. TULOKSIA