Kuohun tasoittava 2020 -Vaajakoski

Kuohun tasoittava on kaikkien veteraaniurheilijoiden haave.

Voit juosta omalla tasollasi lähelle Suomen ennätystä tai vaikkapa maailmanennätystä. Tämä siitä syystä, että mitä vanhempi ja kovakuntoisempi olet, sitä enemmän loppuajasta putoaa sekunteja ja minuutteja pois. Säännöt Vaajakosken Kuohun sivuilla

Puolustavat juoksun voittajat Pirjo Hänninen ja Matti Lehtonen olivat tänäkin vuonna mukana ja…. voittivat jälleen. Pirjon aika tämän vuoden Kaleven kisoissa olisi tarkoittanut ikätasoitettuna sijaa kahdeksan eli Oona Kettusen kanssa olisivat olleet peräkkäisillä sijoilla eli Pirjon tasoitettu aika oli 17.06
Matti Lehtosen tasoitettu aika 15.10. Kolmekymppisen Aku Nikanderin loppuaika 15.19 oli lennokasta menoa, sillä 3 min/km juoksuvauhti ei ole hölkkäilyä, vaan noin 20 km/h vauhtia.

TULOKSET

Anna Sainpalo, Tero Mähönen, Mika Viinikainen ja Juuso Repo tunnistettiin radalta.

Valokuvat juoksijoista

Kuvat: Pertti Pernu, Hippoksen maratonkerho

Alla Tero, Anna, Mika ja Juuso.