Eliud Kipchoge alle 2 tunnin? 12.10. klo 8.15 CET – INEOS 2019 Challenge

Kahden tunnin  haamurajaa rikkomaan lauantaiaamuna Kipchogen kanssa!

Reitti on rakennettu Wienin keskustaan, jossa edestakaista katurataa juostaan 4,4 kertaa.
Yleisö seuraa tapahtumaa radan reunalta tai nettilähetyksen kautta. Juoksun ajankohta oli alun perin kahdeksan päivän aikaikkunassa ja lopullinen starttiaika oli tähän iltaan saakka neljä tunnin aikaraamissa. Näin haluttiin varmistaa optimaaliset sääolosuhteet.


Eliud Kipchoge juoksi muutama vuosi sitten Monzan moottoriradalla 25 sekunnin päähän 2 tunnin haamurajasta.

Kipchogella alkaa olla kiire, sillä nyt on toinen vakava kilpailija, joka hyvänä päivänä voi pystyä haamurajan alitukseen. Kannoilla kirittää toinen suurjuoksija, Etiopian Kenenisa Bekele, jolla sekä maailman- että olympiakisojen ennätykset 5000 ja 10 000 metrillä. Hän jäi Berliinissä syyskuun lopussa vain 2 sekuntia Kipchogen maailmanennätyksestä.

Lauantaina aamulla kannattaa olla varhain hereillä.

Tämän linkin kautta voit tilata katselun juoksuun!