Yhteislenkillä ruska parhaimillaan

Sunnuntain peruskestävyyslenkki kierrettiin Hippokselta Mattilanniemeen ja siitä Korkiakosken kautta Jyväsjärven ympäri. Lenkki oli 15.4 km ja aikaa kului 1:26, joten hyvää palauttelua lauantain kisasta Mikalle ja Terolle.

Yhteislenkillä suunniteltiin jo vuoden päästä juostavaa ”virallista” kerhon ulkomaanmaratonia eli Berliinin maratonia, jonka päivämäärä on 27.9.2020. Berliinissä on matkana täysi maraton, mutta ei lyhempiä matkoja. Berliinissä kannattaa ehdottomasti käydä. On se niin hieno tapahtuma.

Hiukan myöhemmin juostaan Glasgowssa Skotlannissa puolimaraton ja kymppi. Tälle matkalle on myös lähdössä tähän tietoa vajaa kymmenen juoksijaa. Juoksupäivä on 6.10.2020. Lento Edinburghiin ja siitä jollakin välineellä kelkkoen kohteeseen.

19.10.2019 on kerhon järjestämä HiMa Run, johon kerholaiset osallistuvat joko toimitsijoina tai juoksijoina. Anne onkin kerännyt toimitsijoita.