Menestyneet urheilijat 2023

Jyväskylän kaupunki palkitsee vuosittain ansioituneita urheilijoitaan ja siellähän tönötti taas pitkä rivi Hippoksen maratonkerhon urheilijoita. Kaikki eivät edes päässeet mukaan. SAUL tilastoinnissa Hippoksen maratonkerho sijoittui yhdeksänneksi kuluvana vuonna pääosin juoksu ja hiihtotuloksilla. Kenttälajeihin osallistuminen on ollut käytännössä nolla. Onnittelut palkituille!

Lainaus Jyväskylän kaupungin tiedotteesta:

Syksyn 2023 menestyneiden urheilijoiden tilaisuus järjestetään marraskuussa. Marraskuun palkitsemistilaisuudessa huomioidaan 1.5.-30.9.2023 välillä menestyneitä urheilijoita. Tilaisuuksia järjestetään nykyisin kaksi kertaa vuodessa.

Urheilijoiden ilmoittamisen yhteydessä ilmoitettava verkkolinkki voi olla linkki lajiliiton tai kilpailujärjestäjän viralliseen tulosluetteloon, tai lajiliiton, kilpailujärjestäjän tai seuran verkkosivuilla julkaistuun verkkouutiseen.

Liikuntapalvelut tarkistaa määräaikaan mennessä ilmoitettujen urheilijoiden saavutukset, jonka jälkeen Suomen mestaruuden tai PM-, EM-, MM- tai olympiamitalin saavuttaneille urheilijoille lähetetään kutsu ensisijaisesti sähköpostilla palkitsemistilaisuuteen.