Brussels Airport Marathon 2023

Brysselin maraton – Brussels Airport Marathon 2023

Kerhon yhteinen matka ulkomaanmaratonille on jo pitkä perinne. Koronavuodet hyydyttivät matkailua, mutta jälleen oli jalkeilla kokenut kestävyysurheilijaryhmä. Tällä kertaa Brysesselissä.

TULOKSET

Tuloksista klikkaa LIVE: Täysmatkalla Sirpa Hukari, Kirsi Korpijärvi ja Kimmo Heljasvuo. Puolimaratonilla Sirpa Ropponen (F60 1. sija) ja Mika Rautiainen.

Muutama hieno kuva Brysselin matkasta Mika Rautiaisen kännykästä. Mika on jo vuosia toiminut matkanjärjestäjänä.

Juoksijat kuvasivat reittiä mäkiseksi eli juoksijoille täysi työpäivä. Naisten puolimaratonilla Sirpa Ropponen voitti sarjansa, joten Brysselin puolimaratonmestari F60 sarjassa on nyt Hippoksen maratonkerhon juoksijalla.

Matkoja on tehty Berliiniin (useita), Veronaan, Kölniin, Tukholmaan (useita kertoja), Tallinnaan, Dubliniin ja niin edellen. Yksi ikimuistoisimmista oli Italian Verona, jossa vaadiittiin sydänlääkärin todistus siitä, että juoksija on kelvollinen lähtöviivalle. Paikallinen kardiologi Jyväskylän päässä totesi, että Italiassa ja Ranskassa ovat sydäntautien tutkimus Euroopan kärkiluokkaa ja lasku 250 euroa kuntopyörällä polkemisesta ja sydämen tutkimuksesta. Ilmoittautumismaksut, hotellit ja lennot siihen päälle.