Finlandia maraton 42 km 16.9.2023 -valokuvia

Sateinen sää, noin +15 astetta lämmintä ja neljä kierrosta Jyväsjärven ympäri. Siinäpä lyhyesti täysmatkan tapahtumat. Jos katsoo tarkemmin maratonia, Hippoksen maratonkerhon nimissä reitille lähti viisi juoksijaa. Ja menestystä: Hanna Kuusela voitti naisten N45 sarjan ajalla 3:24! Onnittelut!

Onnnitelut kaikille osallistuneille ja maaliin juosseille. Hippoksen maratonkerhon Jyri Tiusanen oli reippaassa johdossa, mutta sanoi Lutakon kohdalla, että nyt alkaa matkanteko riittää!

Jälleen kiitos tapahtuman järjestäjille, jotka uskoivat noin 20 vuotta sitten Finlandia maratonin elvyttämiseen. On se hieno tapahtuva, joka näyttää keräävään ison osallistujamäärän ympäri Suomea.

Valokuvia tarjoaa Hippoksen maratonkerho täysmatkalta vajaa 500 kappaletta. Kuvalinkkiä ja kuvia voi jakaa kuvaajan nimi mainiten. Kuvaaja Pertti Pernu

FINLANDIA MARATON 2023 VALOKUVIA

Hippoksen maratonkerhon Hanna Kuusela voitti N45 sarjan hyvällä ajalla 3:24!

Lisäksi reitillä Päivi Kallionpää #76, Jyri Tiusanen #293, Mikko Mänttäri #363 ja Laura Eloranta #20. Mikolla on tunnetusti seuran logo pohkeeseen leimattuna!