Berlin marathon 2021

Tätä kirjoitettaessa juoksijat ovat jo hyvää vauhtia edenneet reitillä. Lähtöryhmiä on useita, mutta Himan kolme juoksijaa ovat lähteneet samassa ryhmässä ja Kimmo H etenee taaempana myöhemmässä ryhmässä lähteneenä

Harri, Kimmo ja Anne ovat kaikki tekemässä omia ennätyksiään.

Maailmanennätystä ei tällä kertaa ole tulossa ainakaan miesten sarjassa, vaikka kenkäteknologia tiputtaa sekunteja loppuajoista.

Suomalaisista reitillä eteni nopeiten epävirallisten tulosten mukaan Otto Laitinen Kuusamon Eräveikoista, Susi-Kallen seurasta. Naisten sarjoista nopeiten eteni Aino Niemi 2:46.05.
Harri Hokkanen saapui maaliin ajassa 2:58,21 ja aika on toinen kolmen tunnin alitus Harrilta.

Anne Kiljusen loppuaika 3:08,23 ja uusi ennätys ja aika uudelle kymmenluvulle. Kimmo Kaarion aika on 3:12,48 . Kimmo Heljäsvuon aika on 3:25,58. Paljon onnea reitillä olleille. Hienoa, että pääsitte maaliin saakka.

SUOMALAISET JUOKSIJAT tästä linkistä käänteisessä aakkosjärjestyksessä

Harri Hokkanen alle kolmen tunnin ”Meinasin hyytyä puolimatkassa”
Kimmo Kaario maalissa
Anne Kiljunen maalissa – Annelle pikamatka
Kimmo Heljasvuo länsi- ja itä-Berliinin kierroksen jälkeen
Yhteiskuvassa Hippoksen maratonkerhon juoksijat. Taustalla hieno valtiopäivätalo, jossa liittopäivät kokoontuu. Tänään on myös Saksassa vaalit, joihin päättyy Angela Merkelin 16 vuoden kausi Euroopan vaikutusvaltaisimpana poliitikkona. Näillä kilometreillä on tapahtunut paljon asioita historian aikana.