Finlandia maraton 2021 -kuvia 1 ja 2

Voisiko sää juuri olla parempi juoksijoille? Tuskinpa vaan.
Hippoksen maratonkerhosta oli lähes 30 juoksijaa eri matkoilla ja monet uudet kerholaiset osallistuivat eri matkoille.
Berliinin täysmatkalle lähtijät juoksivat varttimatkaa.

Kaikkien sarjojen tulokset – Hippoksen maratonkerhon juoksijat

Finlandia marathon ja järjestäjien tulokset

Valokuvia maratoonareista (kuvasarja 1) eli ensimmäiset kolme tuntia. 657 valokuvaa, jossa lähes kaikkien maratonille osallistuvien kuvat. Valokuvat alkavat Lutakosta, jossa neljännesmatkan juoksijoita saapuu maalii. Maratonin lähtökuvat ja sen jälkeen Mattilanniemestä kuvia juoksijoita toisesta kierroksesta alkaen. Järvi kierrettiin neljä kertaa, joten samoista juoksijoista kuvia on eri kierroksilta.

Toinen kuvasarja (kuvasarja 2) alkaa kuvista Ylistönmäen sillalta, johon puolimaratoonarit tulivat tiiviinä parvena. Joukossa on myös täysmatkalaisia. Kuvat 1-226 ovat sillalta. Kuvista 227 alkan Lutakon maalialueen kuvia. Puolimaratoonarit lähtevät toiselle kierrokselle ja tulevat maaliin. Joukossa on myös kuvia palkintojenjaosta: SAUL SM, maraton SM, joukkuekisat ikäsarjoineen.

Kuvien järjestys voi poiketa muutamassa kohdin valokuvausjärjesteyksestä. Oikean järjestyksen saa valikosta valitsemalla ”vanhin”.

Heikki Hakkaraisen tulos 2:47 sarjassa M35 on tanakka suoritus. Siinä mennään 3000 metrin Cooper -vauhtia koko reitti. Aika lienee kerhon absoluuttinen ennätysaika kaikki ikäsarjat huomioiden. Onnittelut!

Kuvaaja Pertti Pernu. Palautetta pertti.pernu@live.fi. Hippoksen maratonkerho tarjoaa kuvat ja kuvia voit käyttää omissa julkaisuissasi ja tallentaa muistoksi.