Talvijuoksusarja 1 – Jyväskylä – kuvat

Talvijuoksusarjan ensimmäisessä ja viimeisessä juoksussa tehdään ylensä laadukkaita aikoja ennen liukkaita talvikelejä. Pian ei niitä liukkaita talvikelejä ole, joten peruskuntokausi alkaa vauhdia hidastamaan, ei alusta.

Kaikki juoksijat ovat kuvissa mukana eli 5 ja 10 kilometrin taittajat.

Nythän katseet kiinnittyväkin jalkoihin eli millä juoksutossuilla mennään. Jutut ja tarinat vauhtien lisäyksestä ovat totta tai legendaa, mutta tällaista tämä nyt sitten on.

Kuvaaja on monet kerrat osallistunut tähän juoksuun ja pääsymaksu on hyvinkin kohtuullinen! Tuulilasinpyyhkimen alle saa keväisin ilmoituksia juoksutapahtumista. Annas olla kun siirryt vapaaehtoistyöhön kuvaajaksi, maksu nousi 60 euroon 20 minuutin suorituksesta. Pysäköinninvalvonnasta oli EP käynyt laittamassa tuulilasinpyyhkimen alle maksulapun. Kuvaaja ei maksa ennakkoon kuten juoksutapahtumassa, vaan jälkikäteen 1 kk eräpäivällä.

Että olkaapa hyvä. Nämä ovat arvokkaita kuvia! Valokuvat

TULOKSET