Maratoonarin treenipäivä kerholaisille

Kerholaisille treeni (jäsenmaksumme on 25 euroa/vuosi)

Tervetuloa Hippoksen maratonkerhon treenipäivään lauantaina 18.1.2020 klo 10-15.30. Treenipäivän ohjelma käsittää käytännön harjoituksia ja luennon kuntomaratoonarin harjoittelusta. Ohjaajana toimii kokenut maratonvalmentaja Eero Sällinen. Nyt on mahdollisuus saada opastusta esimerkiksi juoksutekniikkaan ja harjoitteluvinkkejä ensi vuoden koitoksiin

Ohjelma:

Klo 10

Vauhtikestävyysharjoitus (Lähtö Hipposhallilta)

– ulkona yhtämittaisesti 30-40min tai 2-3km vetoina

– juoksuvauhdit määritetään juoksijoiden kympin tai  ½ M tulosten perusteella

– juostaan muutaman juoksija tasoryhmissä

Klo 11:30-13 Lounastauko

Klo 13

Luento (45min) Näkökohtia harjoitteluun; puolimaraton vs. maraton. Luentomateriaali toimitetaan pdf- tiedostona. (Jyväskylän normaalikoulu)

Klo 14:30

Lihaskuntoharjoitus. Harjoituksella vahvistetaan juoksuasentoa ylläpitäviä lihaksia, kehonpainoharjoitus. Kirjallinen harjoitusohjelma jonka liikkeet käydään yksilöllisesti lävitse. Kesto 60 min. (Jyväskylän normaalikoulu, sali).

Treenipäivän kustannukset 10€/henkilö + ruokailu on omakustanteinen. Mukaan mahtuu max. 15 osallistujaa. Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin (kirsti.hietaoja at gmail.com)  mielellään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.12.2019.