Kahdeksan kultaa SM-kisoista!

Kerhon miehet kävivät viikonloppuna pyörähtämässä Lappeenrannan sinisellä mondolla SM-viesteissä. Menestys oli muikea, sillä kultamitaleita tuli Jyväskylään kuljetettavaksi yhteensä kahdeksan kappaletta, hopeisia neljä ja pronssisia neljä.

Pääasiana miehillä olivat pitkät viestit eli 4×1500 metrin kisa, jossa molemmat joukkueet voittivat sarjansa. Juniorijoukkue sarjassa M40 selvitti pelin hyvissä ajoin ennen ankkuriosuutta ja sai juosta kisansa melko levollisin mielin, mutta seniorijoukkue sarjassa M50 joutui taistelemaan loppuun saakka tason ollessa kovempi vanhempien herrasmiesten sarjassa. Kerhon miehet onneksi paranevat vanhetessaan, joten ongelmaa ei tästäkään päässyt syntymään.

Välipaloina maratoonarit kävivät muistelemassa vauhdikasta nuoruuttaan 4×400 metrin viestissä neljän hopeamitalin arvoisesti ja ruotsalaisviestissä neljän pronssin verran. Lyhyemmillä matkoilla joudutaan vielä jatkamaan harjoittelua ja kenties ostamaan muutamat piikkarit, jotta mitalit kirkastuvat tulevina vuosina.

Tulokset