Jäseninfo

Kaipaatko uusia virikkeitä juoksulenkeille? Haluatko vaihtelua yksin puurtamiseen?

Hippoksen Maratonkerho ry on lenkkeilijöiden, juoksijoiden ja maratoonareiden yhdistys. Yhdistys on perustettu Jyväskylässä vuonna 2006. Kaikenkuntoiset lenkkeilijät ja juoksijat ovat tervetulleita seuran toimintaan. Seuran aktiivijäsenet opastavat mielellään aktiiviseen kuntoliikuntaan.

Yhteislenkit sunnuntaisin klo 10

Sunnuntaisin klo 10 pitkä pk-lenkki (n. 2-3 tuntia). Lähtöpaikka Hipposhallin ovelta, Rautpohjankadun puolelta (vastapäätä Valmet).

Kesäaikaan keskiviikon vaihtuvateemaiset lenkit . Seuraa nettisivua ja kerhon Facebookia tarkemmista tiedoista!

Jos olet vähemmän lenkkeillyt tai kuntoutumassa, pyydä aina hiljaisempaa kilometrivauhtia. Ketään ei jätetä juoksemaan yksin.

Yhteislenkeille on vapaa pääsy kenelle tahansa, joka kaipaa juoksuseuraa.

Liity jäseneksi

Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu. Tilinumero (IBAN) KSOP FI58 5035 0420 0251 22. Vuoden 2021 jäsenmaksu on 25 euroa. Maksaessa ilmoita nimesi, syntymävuotesi, katuosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Liittyessäsi lähetä myös sähköposti osoitteeseen amkiljunen[at]luukku.com (puheenjohtaja Anne Kiljunen).

Jäsenedut

  • Kontakteja samalla tavalla hassahtaneisiin kuin itsekin olet. Yhteislenkeillä ja saunailloissa tutustut uusiin juoksijoihin.
  • Suomen aikuisurheiluliiton (ent.Suomen Veteraaniurheilun) SAUL -jäsenyys syntymäaikansa ilmoittaneille.
  • Hippoksen Maratonkerho on  Suomen Triathlonliiton jäsenseura.
  • Liikunta- ja hyvinvointikeskus Buugi Killerillä tarjoaa 10 % alennuksen kerhon jäsenille kuntosali- ja ryhmäliikuntakorteista.
  • Koulutettu hieroja Samuli Kipronen tarjoaa 10 % alennuksen palveluistaan (Kehonhuolto Kipronen, Kypärätie 19, p. 044 985 7112).
  • Tähtirakenne on yhteistyökumppanimme uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen alalla. Vastaavan mestarin palvelut kokeneelta maratoonarilta. Tero Mähönen, tero.mahonen[at]tahtirakenne.fi
  • Yhteismatkoja kannustavassa seurassa. Esimerkiksi vuosittain teemme matkan ulkomaan maratonille.  Kuopion Itsenäisyysmaraton on ollut jokavuotinen kohde. Matkat lähialueille mahdollistavat toivottavasti mahdollisimman monelle osallistumisen. Suosimme kimppakyytejä.
  • Ajan tasalla olevat nettisivut palvelevat kerholaisia. Tuhansia valokuvaa WindowsLive -pilvipalvelussa. Mainostilaa myydään.
  • Valmentautumis- ja valmistautumisvinkkejä kokeneemmilta.
  • Voit hankkia seuran logoilla ja väreillä varustetun juoksuasun.

Muu toiminta

Yhdistys järjestää matkoja juoksutapahtumiin sekä yhteisiä illanviettoja. Mahdollisuuksien mukaan yhdessä kokeillaan muitakin lajeja, jotta harjoittelu säilyisi monipuolisena ja mielenkiintoisena.